Inđija: Stipendije za studente

07/03/2016 09:57

Inđija: Stipendije za studente

Konkurs za dodelu stipendija studentima za školsku 2015/2016. godinu, koji je raspisala opština Inđija, otvoren je do 21. marta.

Na konkursu mogu učestvovati studenti i studentkinje visokoškolski ustanova čiji je osnivač Republika Srbija i Autonomna Pokrajina Vojvodina pod uslovom da su upisali jednu od godina akademskih studija prvog stepena, master akademske studije, kao i studije kod kojih je akademski studijskih program organizovan integrisano u okviu osnovnih i master akademskih studija, i to od druge do šest godine studija.

Potrebno je da kandidati tokom studija imaju prosečnu ocenu najmanje 8,50, da nisu obnavaljali ni jednu godinu i da imaju prebivalište na teritoriji opštine Inđija najmanje tri godine.

Opština Inđija ove godine dodeljuje 100 stipendija studentima i studentkinjama koje će se isplaćivati u 10 mesečnih rata u iznosu od po 7.500 dinara.

Više informacija o konkursu i potrebnoj dokumentaciji za prijavu nalazi se ovde.

Dodatne informacije dostupne su i u Opštinskoj upravi opštine Inđija – Odeljenju za društvene delatnosti (šalter broj 8 i 9) ulica Cara Dušana 1.

07/03/2016 09:57

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments