Drugi krug prijava – Konferencija Novih Lidera

04/11/2014 17:52

Drugi krug prijava – Konferencija Novih Lidera

U toku je drugi krug prijava!

I ove godine, kao završni deo projekta „Novi Lideri 2014“, održaće se „Konferencija Novih Lidera“ 13. i 14. novembra u Beogradu, a Narodna banka Srbije će opet biti Mesto gde se lideri sastaju.

Projekat sprovodi međunarodna studentska organizacija AIESEC, a podržan je od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije. Sam projekat „Novi Lideri“ pokrenut je 2006. godine, a ideja je bila da se jača liderstvo u Srbiji i da se mladima da podsticaj da proaktivno razmišljaju i pokreću inicijative kako bi pozitivno uticali na društvo.

Nakon završenih Lead Up događaja u 15 gradova u Srbiji, u Narodnoj banci Srbije će se i ove godine održati „Konferencija Novih Lidera“. Na konferenciji će se okupiti oko 200 mladih, proaktivnih delegata iz cele Srbije koji žele da čuju iskustva i savete ostvarenih lidera iz naše zemlje i regiona. Neki od lidera koji će svojim životnim pričama motivisati mlade da se bore za svoje ideale, stavove i ideje su Milena Vujičić, Darko Soković, Boško Nektarijević, Vladimir Leličanin, Marko Živić, Andrija Gerić, Nikola Vučićević, Stevan Filipović, Nadya Zhexembayeva, kao i mnogi drugi.

Svi oni koji nisu stigli na vreme da se prijave za učešće na konferenciji, mogu se prijaviti na drugom krugu prijava koji traje do 7. novembra. Ukoliko vidite sebe kao mladu osobu koja želi da nastavi da se razvija kao lider i želi da bude deo mladih pokretača promena, a ne nemih posmatrača u društvu, ovo predstavlja pravu priliku za Vas.

Ukoliko ste mlada osoba koja želi da stekne, ali i podeli svoja znanja, vizije i ciljeve, možete se prijaviti za učešće na „Konferenciji Novih Lidera” putem sledećeg linka.

Kroz konferenciju će se kreirati mreža lidera koji će deliti svoje ideje i iskustvo, i koji će zajedno osmišljavati korake za buduće liderske akcije. Učesnici će takođe proći kroz radionice i predavanja partnera AIESEC-a.

Kao i prethodne godine, projekat „Novi Lideri 2014” će finansirati Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisutna je u preko 120 zemalja i predstavlja najveću studentsku organizaciju. Svojim programima međunarodnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC daje mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvitak.

04/11/2014 17:52

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments