Sajam obrazovanja “Putokazi”

26/02/2019 14:12

Sajam obrazovanja “Putokazi”

Univerzitet u Novom Sadu će se početkom marta 2019. godine predstaviti na dva međunarodna sajma obrazovanja u Srbiji – Sajmu obrazovanja „Putokazi“ na Novosadskom sajmu i manifestaciji EduFair u Beogradu.

Na Novosadskom sajmu će se od 7. do 9. marta 2019. godine održati 14. Sajam obrazovanja „Putokazi“, čiji je cilj promocija obrazovanja za sve, kao i afirmacija doživotnog obrazovanja, uz predstavljanje oko 500 obrazovnih profila.

Sajam obrazovanja 2019.

Univerzitet u Novom Sadu će se na ovoj sajamskoj manifestaciji predstaviti na zajedničkom štandu sa svih 14 fakulteta i tri instituta: Filozofskim fakultetom, Poljoprivrednim fakultetom, Pravnim fakultetom, Tehnološkim fakultetom, Ekonomskim fakultetom, Fakultetom tehničkih nauka, Medicinskim fakultetom, Prirodno-matematičkim fakultetom, Akademijom umetnosti, Građevinskim fakultetom, Tehničkim fakultetom „Mihajlo Pupin“, Fakultetom sporta i fizičkog vaspitanja, Pedagoškim fakultetom, Učiteljskim fakultetom na mađarskom nastavnom jeziku, Naučnim institutom za prehrambene tehnologije, Institutom za nizijsko šumarstvo i životnu sredinu i Institutom Biosens.

Istovremeno sa Sajmom obrazovanja „Putokazi“, na Novosadskom sajmu će od 5. do 11. marta biti održani Sajam knjiga i Izložba umetnosti, dok će Sajam zapošljavanja biti održan 7. marta 2019. Ulaz za posetioce je na sve sajamske manifestacije besplatan, a radno vreme za posetioce je od 10 do 19 časova.

Pored toga, Univerzitet u Novom Sadu će se predstaviti na 16. Sajmu obrazovanja EduFair koji će biti održan 8. i 9. marta 2019. u Belexpo centru na Novom Beogradu. Na ovoj sajamskoj manifestaciji predstaviće se sedam fakulteta Univerziteta: Filozofski fakultet, Poljoprivredni fakultet, Pravni fakultet, Tehnološki fakultet, Ekonomski fakultet, Građevinski fakultet i Tehnički fakultet „Mihajlo Pupin“. Radno vreme za posetioce biće od 10 do 18 časova, a ulaz je besplatan uz onlajn registraciju na sajtu sajma.

Sajmovi obrazovanja u Novom Sadu i u Beogradu omogućiće budućim studentima da se upoznaju sa aktuelnim studijskim programima i uslovima upisa, kao i da dobiju odgovore na druga pitanja koja ih zanimaju u vezi sa studiranjem, u neposrednom razgovoru sa predstavnicima fakulteta Univerziteta u Novom Sadu.

26/02/2019 14:12

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments