Hteli da daju bubreg za novi iPhone 6S

16/09/2015 13:59

Hteli da daju bubreg za novi iPhone 6S

Obožavaoci tehnologije, pogotovo Apple mobilnih uređaja, do sada su pokazali da bi sve uradili kako bi došli do najnovijeg modela.

Ove godine, nakon što je izašao najnoviji model iPhone telefona – iPhone 6S, dva muškarca iz kineske provincije Đangsu pokušali su da prodaju svoje bubrege kako bi kupili ovaj telefon.

Vu je veoma želeo da kupi novi iPhone, ali nije mogao to sebi da priušti, dok je njegov prijatelj Huang na to gledao malo drugačije.

S obzirom na to da su obojica želeli da imaju nove telefone i to ne bilo koje nego iPhone 6S, Huang je predložio da prodaju bubrege kako bi došli do novca koji bi im bio dovoljan za kupovinu željenih telefona.

Problem je nastao kada su njih dvojica pronašli ilegalnog agenta na internetu koji ih je uputio na zdravstvena ispitivanja u kineskom gradu Nankingu, ali ih on tamo, iako su se dogovorili, nije pojavio.

Kada su već na početku plana doživeli neuspeh, Vu je odmah odustao, dok je Huang želeo da bez obzira na sve i dalje pokušavaju da dođu do cilja – odnosno do prodavnice Apple telefona.

S obzirom na to da Vu nije uspeo da nagovori svog prijatelja Huanga da odustane od ove sulude ideje, morao je da pozove policiju i prijavi ceo slučaj. Nakon toga Huang je pobegao i još uvek se ne zna gde je.

Međutim, ovo nije prvi bizaran slučaj u kom ljudi žele, po bilo koju cenu, da dođu do novog modela iPhone telefona. Prošle godine je jedan momak, takođe iz Kine, hteo je da, po odgovarajućoj ceni, iznajmi svoju devojku, naravno pod određenim, strogim uslovima.

16/09/2015 13:59

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments