Sajam obrazovanja od 20. do 27. oktobra

17/10/2013 16:18

Sajam obrazovanja od 20. do 27. oktobra

Sajam obrazovanja ” Zvonce”, ove godine organizovan pod sloganom ”Odzvonilo je neznanju” će biti održan od 20. do 27. oktobra, kao prateća manifestacija Međunarodnog sajma knjiga.

Obuhvatiće sve segmente obrazovnog sistema, a štandove će imati domaći i strani univerziteti i fakulteti, visoke škole, srednje škole, kao i razne organizacije i institucije.

Izlagači su brojni, a među njima je i novosadska EGIDA, centar za edukativni turizam i školovanje u inostranstvu. Asocijacija istočnoevropskih univerziteta iz Rusije promovisaće studiranje u Rusiji i Ukrajini. Svoju zemlju će promovisati i ambasada Kanade, sa mogućnostima studiranja, zaposlenja i istraživačkog rada.

Univerzitet u Beogradu će ponuditi brošure o studijskim programima i uslovima upisa. Univerzitet Metropolitan će organizovati nagradnu igru, a dobitnik nagrade će osvojiti stipendiju za četvorogodišnje osnovne studije koje izabere.

Na sajmu će se predstaviti i Incest trauma centar, Udruženje regionalnih i centara za stručno usavršavanje, a gosti će biti i predstavnici Kancelarije Saveta Evrope.

Međunarodni sajam opreme i sredstava za nastavu “Učila”, koji se održava u isto vreme je namenjen obrazovno-vaspitnim ustanovama, profesorima i nastavnicima, vaspitačima, direktorima škola, predstavnicima ministarstava i lokalne samouprave koje se bave obrazovanjem, vlasnicima knjižara, učenicima, studentima kao i široj publici.

Izlagački program ovog sajma će obuhvatiti: predškolski i školski nameštaj, opremu za specijalizovane kabinete, nastavna sredstva, fonolaboratorije, računarsku opremu i programe, internet televizijske sisteme, školski pribor, predškolska učila, igračke i didaktičku, pedagošku i metodičku literaturu.

Ova dva sajma će se održati u hali 2 Beogradskog Sajma. Otvaranje će biti 20. oktobra, zajedno sa sajmom knjiga, a radno vreme će biti od 10 do 21 sat.

Cena ulaznice iznosi 250 dinara, a za grupne posete je 150. Parking se plaća 100 dinara po satu.

Izvor: Blic

17/10/2013 16:18

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments