“Welcome Days” za studente u Beogradu

29/09/2015 12:27

“Welcome Days” za studente u Beogradu

Savez studenata Beograda realizuje projekat “Dani dobrodošlice studentima grada Beograda – Welcome Days” koji se održava 29. i 30. septembra od 10 časova na platou Studentskog doma Karaburma.

Zajedno sa partnerima “Dana dobrodošlice”, Savez studenata Beograda će predstaviti brucošima i ostalim studentima sadržaje koje nudi glavni grad u oblasti kulutre, obrazovanja, sporta, zdravstva, zabave i sve ostale koji tokom perioda studiranja mogu biti zanimljivi budućim akademcima.

Na platou Studentskog doma Karaburma prisutnima će se obratiti predstavnici Saveza studenata Beograda, rektorata Univerziteta u Beogradu, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, kao i gosti iz Studentskog centra Beograd.

“Dani dobrodošlice studentima Beograda” biće prilik da da se na jednom mestu okupe i predstavnici odabranih kompanija, koje podržavaju studente kroz svoje društveno odgovorno poslovanje, kako bi se još detaljinije upoznali sa kompletnim studentskim programom.

Savez studenata Beograda je najstarija organizacija studenata na Balkanu, a osnovana je 1934. godine. Kao najstarija studentska organizacija izdvaja se brojnim aktivnostima na polju zastupanja interesa studenata i reprezentovanja njihovih potreba akademskoj i društvnoj javnosti.

29/09/2015 12:27

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments