Prijave za generaciju 2024/25. na FSU su još uvek otvorene. Osiguraj svoje mesto!

02/10/2024 15:12

Prijave za generaciju 2024/25. na FSU su još uvek otvorene. Osiguraj svoje mesto!

Fakultet savremenih umetnosti (FSU) još uvek prima prijave za generaciju 2024/25! Ovo je tvoja prilika da postaneš deo zajednice koja oblikuje budućnost umetnosti. Na FSU možeš pronaći programe koji pokrivaju širok spektar umetničkih i kreativnih disciplina, pružajući ti sve što je potrebno za razvoj i uspeh u savremenom svetu umetnosti.

FSU nudi osnovne studije na nekoliko programa: Muzičke komunikacije, gde ćeš naučiti kako muzika komunicira sa publikom; Multimedijalna produkcija, gde se osposobljavaš za stvaranje digitalnih sadržaja; Primenjeni mediji i kreiranja sadržaja, gde se kreativnost susreće sa tehnologijom. Studenti koji žele da se bave izvođačkim umetnostima mogu se odlučiti za program Gluma, dok su programi Vizuelne umetnosti i Dizajn idealni za one koji žele da istraže umetničke prakse kroz različite medije. Takođe, FSU nudi specijalizovane programe kao što su Dizajn kostima, Dizajn enterijera, Dizajn video-igara, Grafički dizajn, Kreativni marketing i Kreativni biznis, koji povezuju umetnost i preduzetništvo.

Naši master programi obuhvataju programe Dizajn enterijera, Vizuelne komunikacije, Produkt dizajn, Art direkcija i koncept dizajn, Kreativne komunikacije i Menadžment u kreativnim industrijama, pružajući ti priliku da produbiš svoja znanja i unaprediš veštine koje su ključne za tvoj profesionalni razvoj. FSU nudi i doktorske studije na programima Dizajn, Dramske umetnosti i Vizuelne umetnosti za one koji žele da se bave naučnoistraživačkim radom i detaljnijim istraživanjem umetničkih praksi.

Generacija 2024/25. ima priliku da se pridruži ovoj kreativnoj zajednici koja neprestano inspiriše i oblikuje budućnost umetnosti. Sa motom kampanje „Create, Inspire, Impact!”, FSU te poziva da osiguraš svoje mesto među najboljima i započneš svoju karijeru u umetnosti.

Saznaj više i prijavi se ovde.

02/10/2024 15:12

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments