Back to homepage

Privatni univerziteti u Srbiji

Privatni univerziteti u Srbiji, zajedno sa svojim članicama (fakultetima) posluju u skladu sa zakonima koji regulišu oblast obrazovanja i kroz nastavu primenjuju koncept Bolonjske deklaracije. U Srbiji posluje deset univerziteta koji su u privatnom vlasništvu. Pogledajte spisak privatnih univerziteta u Srbiji i njihovih članica, na našem portalu.

ISTAKNUTI PRIVATNI UNIVERZITETI

PREDSTAVITE VAŠU USTANOVU NA NAŠEM PORTALU

DETALJNIJE

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili želite da se prebacite na drugi fakultet? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije. Takođe, posredujemo prilikom prebacivanja sa jednog na drugi fakultet ili visoku školu.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE