Back to homepage

Evropski univerzitet – Beograd

Adresa: Carigradska 28, Beogradevropski univerzitet
Telefon: 011/334-15-83
Website: www.eu.ac.rs
E-mail: [email protected]

 

Evropski univerzitet predstavlja autonomnu instituciju koja svojim radom objedinjuje obrazovnu i naučno-istraživačku delatnost. Obrazovna delatnost se odnosi na realizovanje studija na sva tri stepena – osnovne, master i doktorske studije. Ciljevi studijskih programa su da se unapredi i prenese znanje, kao i da se razvije međunarodna saradnja na polju nauke i istraživanja i podstakne nacionalna i internacionalna mobilnost nastavnog osoblja i studenata.

Akreditovala ga je 2012. godine Komisija za akreditaciju i proveru kvaliteta, a organizacija European Council for Business Education (ECBE) odala mu je internacionalno priznanje. Pored onih u Srbiji, Evropski univerzitet ima članove i u inostranstvu, gde studenti Univerziteta mogu nastaviti sa školovanjem.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili želite da se prebacite na drugi fakultet? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije. Takođe, posredujemo prilikom prebacivanja sa jednog na drugi fakultet ili visoku školu.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

Fakulteti:

  • Fakultet za inženjerski internacionalni menadžment
  • Fakultet za evropski biznis i marketing
  • Nova akademija umetnosti
  • Farmaceutski fakultet