Back to homepage

Univerzitet Union “Nikola Tesla” – Beograd

Adresa: Cara Dušana 62-64, Beograduniverzitet union nikola tesla
Telefon: 011/218-02-71
Website: www.unionnikolatesla.edu.rs
E-mail: [email protected]

 

Kao posledica neslaganja sa politikom rada na proširenom Univerzitetu Union, Univerzitet Union “Nikola Tesla” se 2010. godine izdvojio iz Univerziteta Union. Jedan od osnivača, kompanija Graditelj inženjering sa četiri fakulteta donela je odluku o osnivanju novog univerziteta, Union – Nikola Tesla. Novi Univerzitet mogao je da se akredituje samo kao integrisani, a osnivač je Fakultet za graditeljski menadžment.

Na Univerzitetu postoje akademske studije sva tri stepena – osnovne, master i doktorske studije, a studijski programi se organizuju u okviru tri obrazovno-naučna i obrazovno-umetnička polja: tehničko-tehnološke, društveno-humanističke i prirodno-matematičke nauke.

U okviru Univerziteta se nalaze četiri centra: Centar za kvalitet, Centar za studentske aktivnosti, Inovacioni centar, kao i Centar za informacioni sistem.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili želite da se prebacite na drugi fakultet? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije. Takođe, posredujemo prilikom prebacivanja sa jednog na drugi fakultet ili visoku školu.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

Fakulteti:

  • Fakultet za graditeljski menadžment
  • Fakultet za ekologiju i zaštitu životne sredine
  • Fakultet za menadžment nekretnina
  • Fakultet za preduzetnički biznis
  • Fakultet za menadžment
  • Fakultet za poslovne studije i pravo
  • Fakultet za strateški i operativni menadžment
  • Fakultet za sport