Back to homepage

Univerzitet u Novom Pazaru

Adresa: Dimitrija Tucovića bb, Novi Pazaruniverzitet u novom pazaru privatni
Telefon: 020/316-634
Website: www.uninp.edu.rs
E-mail: [email protected]

Univerzitet u Novom Pazaru je osnovan 2002. godine, a među prvima je realizovao studije prateći primer zapadnoevropskih zemalja. Pored obrazovne delatnosti, ovaj univerzitet obavlja i naučno-istraživačku, ekspertsko-konsultantsku i izdavačku delatnost.

Kada se radi o organizovanju studija, Novopazarski univerzitet se bazira na načinu obrazovanja zapadnoevropskih zemalja. Nastava se obavlja na tri nivoa – osnovne, master i doktorske studije. Nakon završetka prvostepenih studija, studenti dobijaju Bachelor diplomu, dok studije drugog stepena obezbeđuju Master diplomu, a posle trećeg stepena studija u trajanju od tri godine, stiče se zvanje doktora nauka (Ph.D).

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili želite da se prebacite na drugi fakultet? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije. Takođe, posredujemo prilikom prebacivanja sa jednog na drugi fakultet ili visoku školu.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

Fakulteti:

  • Departman za filološke nauke
  • Departman za pedagoško-psihološke nauke
  • Departman za ekonomske nauke
  • Departman za pravne nauke
  • Departman za računarske nauke
  • Departman za umetnost