Back to homepage

Univerzitet Privredna akademija – Novi Sad

Adresa: Cvećarska 2, Novi Saduniverzitet privredna akademija
Telefon: 021/ 531-029
Website: www.privrednaakademija.edu.rs
E-mail: [email protected]

Univerzitet Privredna Akademija je samostalan i nedržavni univerzitet, osnovan 2000. godine, sa sedištem u Novom Sadu. Predstavlja prvi privatni akreditovani univerzitet u Vojvodini. Akreditovan je 2009. godine od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta.

U sastavu Univerziteta nalaze se četiri fakulteta sa studijskim programima organizovanim u tri naučne oblasti: društveno-humanističke nauke, tehničko-tehnološke nauke i medicinske nauke. Postoje tri nivoa studijskih programa – osnovne, diplomske i doktorske studijame.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili želite da se prebacite na drugi fakultet? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije. Takođe, posredujemo prilikom prebacivanja sa jednog na drugi fakultet ili visoku školu.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

Fakulteti:

  • Pravni fakultet za privredu i pravosuđe
  • Fakultet za ekonomiju i inženjerski menadžment
  • Stomatološki fakultet
  • Fakultet za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije