Back to homepage

Univerzitet Alfa – Beograd

Adresa: Palmira Toljatija 3, Novi Beograduniverzitet alfa
Telefon: 011/26-97-891
Website: www.alfa.edu.rs
E-mail: [email protected]

 

Godine 1992. osnovan je Univerzitet Braća Karić po Zakonu o univerzitetu Republike Srbije i predstavlja prvi univerzitet kod nas čiji osnivač nije država. Kasnije je promenio naziv u Univerzitet Alfa.

Akademske studije traju četiri godine i organizuju se na tri nivoa – osnovne, master i doktorske. Program studija su usklađeni sa Bolonjskom deklaracijom, a to obuhvata i obaveznu praksu tokom studija koja se može obavljati u domaćim i stranim kompanijama. Pored toga, studenti imaju šansu da idu na dodatne besplatne kurseve iz menadžmenta, ekonomije, novinarstva i pregovaranja.

Alfa univerzitet sarađuje sa raznim fakultetima u inostranstvu na nekoliko načina – Saradnja na planu razmene studenata i prakse studenata u drugim zemljama, Saradnja na planu razmene profesora, Saradnja na planu razmene stručne literature, Saradnja na planu zajedničkih poslediplomskih studija, savetovanja, naučnih projekata i slično.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili želite da se prebacite na drugi fakultet? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije. Takođe, posredujemo prilikom prebacivanja sa jednog na drugi fakultet ili visoku školu.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

Fakulteti:

  • Fakultet za trgovinu i bankarstvo
  • Fakultet za menadžment u sportu
  • Fakultet informacionih tehnologija
  • Fakultet za ekonomiju i političke nauke
  • Fakultet za strane jezike
  • Akademija umetnosti