Back to homepage

Univerzitet Union – Beograd

Adresa: Kosančićev venac 2/5, Beograduniverzitet union
Telefon: 011/263-06-53
Website: www.union.edu.rs
E-mail: [email protected]

Univerzitet Union osnovala su 2005. godine tri fakulteta: Fakultet za graditeljski menadžment, Fakultet za dizajn i Fakultet za industrijski menadžment.

Kako je interesovanje za univerzitet raslo, tako se još fakulteta pridružilo u osnivanju, i to Beogradska bankarska akademija Fakultet za bankarstvo, osiguranje i finansije, Pravni fakultet Univerziteta Union (ranije: Fakultet za poslovno pravo), Računarski fakultet, Fakultet za menadžment nekretnina, Fakultet za preduzetnički biznis i Viša škola za ekološki inženjering.

Fakulteti Univerziteta Union prate principe Bolonjske deklaracije, a delatnost visokog obrazovanja se obavlja u četiri polja: prirodno-matematičke nauke, društveno-humanističke nauke, tehničko-tehnološke nauke i umetnost.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili želite da se prebacite na drugi fakultet? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije. Takođe, posredujemo prilikom prebacivanja sa jednog na drugi fakultet ili visoku školu.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

Fakulteti:

  • Akademija lepih umetnosti
  • Fakultet za pravne i poslovne studije dr Lazar Vrkatić
  • Fakultet za poslovno industrijski menadžment
  • Računarski fakultet
  • Pravni fakultet
  • Beogardska bankarska akademija