Back to homepage

Univerzitet umetnosti – Beograd

Adresa: Kosančićev venac 29, Beograduniveryitet umetnosti u beogradu
Telefon: 011/262-51-66
Website: www.arts.bg.ac.rs
E-mail: [email protected]

 

Univerzitet umetnosti u Beogradu je jedini univerzitet u Republici Srbiji specijalizovan za umetničko obrazovanje. Svi studijski programi su organizovani prema Bolonjskoj deklaraciji, a Univerzitet je akreditovan kao institucija.

Nastanak Univerziteta umetnosti vezuje se za osnivanje Muzičke akademije i Umetničke akademije 1937. godine, kao i Akademije za primenjene umetnosti i Akademije za pozorišnu umetnost, nakon Drugog svetskog rata. Te ustanove su kasnije objedinjene i osnovana je Umetnička akademija u Beogradu, a današnji naziv i organizaciju je dobila 1973. godine.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili želite da se prebacite na drugi fakultet? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije. Takođe, posredujemo prilikom prebacivanja sa jednog na drugi fakultet ili visoku školu.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE