Back to homepage

Državni univerzitet – Novi Pazar

Adresa: Vuka Karadžića bb, Novi Pazarunivezitet u novom pazaru drzavni
Telefon: 020/317-754
Website: www.np.ac.rs
E-mail: [email protected]

Odlukom Vlade Republike Srbije, 2006. godine je osnovan Državni univerzitet u Novom Pazaru, a iste te godine je započeta realizacija studijskih programa. Jedini je integrisani univerzitet kod nas, a istovremeno i prvi zvanični akreditovani univerzitet. U njemu su sadržani Filozofski, Pravno-ekonomski fakultet, i Fakultet tehničkih nauka.

Državni univerzitet u Novom Pazaru ima uspostavljenu i razvijenu saradnju sa svim univerzitetima u Republici Srbiji i inostranstvu, kao i sa brojnim organizacijama koje se bave pitanjima visokog obrazovanja. Više centara se nalazi u sklopu univerziteta – Centar za obezbeđenje kvaliteta, Računski centar, Naučnoistraživački centar, kao i Regionalni centar za energetsku efikasnost.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili želite da se prebacite na drugi fakultet? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije. Takođe, posredujemo prilikom prebacivanja sa jednog na drugi fakultet ili visoku školu.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE