Back to homepage

Univerzitet odbrane – Beograd

Adresa: Pavla Jurišića Šturma 1, Beograduniverzitet odbrane
Telefon: 011/300-51-97
Website: www.uo.mod.gov.rs
E-mail: rectoratе@mod.gov.rs

Univerzitet odbrane u Beogradu osnovan je 2011. godine i najmlađi je državni univerzitet. Prvi je tog tipa u regionu, a za cilj ima osposobljavanje oficira, rodova i službi akademskim obrazovanjem i njihovo obrazovanje i usavršavanje. Ova visokoobrazovna ustanova spaja obrazovnu i naučno-istraživačku delatnost za potrebe Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

U svom sastavu ima dva fakulteta, a delatnost visokog obrazovanja se realizuje kroz akademske studije sva tri stepena u okviru više naučnih oblasti: društveno-humanističkih, tehničko-tehnoloških i medicinskih nauka.

Univerzitet odbrane je orijentisan ka stvaranju, razvijanju i poboljšanju saradnje sa brojnim domaćim i stranim univerzitetima, ali i sa internacionalnim organizacijama koje se tiču visokog obrazovanja.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili želite da se prebacite na drugi fakultet? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije. Takođe, posredujemo prilikom prebacivanja sa jednog na drugi fakultet ili visoku školu.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE