Back to homepage

Državni univerziteti u Srbiji

Državni univerziteti u Srbiji smešteni su u većim gradovima kao što su: Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Niš, Novi Pazar, Priština (Kosovska Mitrovica). Svi državni fakulteti u Srbiji članice su nekog od univerziteta i posluju u skladu sa zakonima koji regulišu oblast obrazovanja na teritoriji naše zemlje. Od 2007. godine u Srbiji je uveden novi koncept studiranja, prilagođen Bolonjskoj deklaraciji. Pogledajte spisak univerziteta u Srbiji i njihovih članica.

Državni univerziteti

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili želite da se prebacite na drugi fakultet? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije. Takođe, posredujemo prilikom prebacivanja sa jednog na drugi fakultet ili visoku školu.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE