Zaštita za telefon koja se oporavlja od ogrebotina!

27/10/2015 14:36

Zaštita za telefon koja se oporavlja od ogrebotina!

Od kada postoje telefoni sa TouchScreen tehnologijom, postoje i problemi sa izgrebanim ekranom. Rešenje za ovaj problem je naravno – zaštita ekrana.

Čak se i tehnologija zaštite ekrana razvija, pa je tako sada kompanija Innerexile ponudila nešto što će u potpunosti promeniti poimanje zaštite ekrana od ogrebotina i drugih oštećenja.

Nova tehnologija zaštite ekrana koju je na tržište izbacila kompanija Innerexile namenjena je Apple-ovim pametnim telefonima – iPhone 6S i 6S Plus.

Naime, ova zaštita se može sama oporaviti od ogrebotina i to za samo nekoliko sekundi! Zahvaljujući mikrokapsulama koje sadrže neku vrstu lepka – praznina nastala oštećenjem brzo se popunjava.

Sličnu tehnologiju zaštite ekrana imaju i LG-ijevi G Flex uređaji, ali je zaštita kompanije Innerexile na još višem nivou, kada je zaštita u pitanju, jer može da izdrži i pritisak od tri kg, što je čak četiri puta više od drugih zaštita.

Osim ovoga, zahvaljujući ovoj zaštiti na ekranu će biti znatno manje otisaka prstiju.

Iako će biti potrebno sačekati novembar mesec kako bi stigla poručena zaštita kompanije Innerexile, ona se već može porućiti za telefone iPhone 6S – po ceni od 23,99 dolara i iPhone 6S Plus – po ceni od 25,99 dolara.

27/10/2015 14:36

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments