Nove, politički korektne, funkcije na WhatsApp-u

28/08/2015 10:44

Nove, politički korektne, funkcije na WhatsApp-u

Svi korisnici Androida koji su na svojim pametnim telefonima instalirali WhatsApp mogu primetiti nove funkcije koje donosi ova aplikacija.

Novine koje je uveo WhatsApp odnose se na nove emotikone, drugačija obaveštenja – prilagođena korisniku, kao i optimizacija korišćenja internet podataka prilikom pozivanja.

Od sada se na WhatsApp-u mogu pronaći novi emotikoni, a ono što je pomalo i neočekivano jeste to što je jedan od njih – srednji prst. Pored ovog emotikona, WhatsApp je uveo i Vulkanski pozdrav (iz Zvezdanih staza).

S obzirom na to da je ova aplikacija uvek politički korektna, oba ova emotikona će biti dostupna u različitim bojama kože.

Konverzacija preko aplikacije WhatsApp pomalo liči na slanje mejl poruka, a poruke se mogu označiti kao pročitane ili nepročitane.

Za sve korisnike koji putem WhatsApp-a pozivaju svoje prijatelje, obradovaće vest da je sada mnogo lakše pozivati jer je potrebno mnogo manje resursa zbog bolje optimizacija podataka koji se koriste prilikom poziva.

Ova aplikacija je uvela i lakše deljenje kontakt podataka sa ljudima preko poruka. Od sada je moguće odmah nakon deljenja novog kontakta sačuvati ga i započeti konverzaciju bez napuštanja aplikacije.

28/08/2015 10:44

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments