Aplikacija za “isprobavanje” tetovaža

19/04/2016 10:37

Aplikacija za “isprobavanje” tetovaža

Ako ste nekad razmišljali o tetoviranju, ali niste bili sigurni kako će to vama da stoji – ovaj problem više ne morate imati. Sada postoji aplikacija koja vam pomaže da “isprobate” tetovažu.

Aplikacija pod nazivom InkHunter pomaže svima koji još nisu sigurni da li da se tetoviraju – da vide kako bi im željena tetovaža stajala na telu – kako se kasnije ne bi kajali što su to uradili.

S obzirom na to da tetovaže više nisu tabu tema i da ih ima sve veći broj ljudi, ova aplikacija može biti veoma korisna mnogima.

InkHunter korisnicima omogućava da nacrtaju željenu tetovažu i pogledaju kako će ona izgledati na njihovoj koži. Pored nacrtanih tetovaža, aplikacija nudi i niz preporučenih oblika – vukovi, hobotnice i stare maksime.

Kako funkcioniše InkHunter?

Ako želite da koristite InkHunter kako biste videli kako će vam stojati neka tetovaža, potrevno je za početak da olovkom obeležite lokaciju na telu gde želite da imate tetovažu.

Nakon obeležavanja mesta na koži koje biste tetovirali, uključite aplikaciju i telefon približite tom mestu na telu.

Tada će program dizajnirati ili ubaciti dizajn željene tetovaže i na taj način vam pomoći da vidite da li je to pravo mesto za tetovažu i da li je ta tetovaža ona koju želite da imate na svom telu.

InkHunter se može preuzeti besplatno, a dizajnirana je za iPhone i iPad.

19/04/2016 10:37

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments