Otključaj svoj karijerni put

29/05/2023 10:06

Otključaj svoj karijerni put

Završavaš četvrti razred srednje škole, vidiš sebe u budućnosti kao uspešnog profesionalca, ali se pitaš kako da to postaneš? Želiš da se baviš modernim veštinama, da budeš u koraku sa savremenim polovnim okruženjem i u skladu s inovacijama. Čini ti se da izbora ima mnogo, ali najbitnije pitanje na koje sad treba da nađeš odgovor jeste: “Koji fakultet upisati?”

Studiranje predstavlja profesionalni razvoj, prve korake za uspešnu karijeru. Današnji poslodavci očekuju sposobne i profesionalne kandidate za posao – one koji poseduju zvanje, znanje i radno iskustvo. Ako želiš da započneš sopstveni biznis, neophodna ti je samostalnost koja se razvija stručnošću i profesionalnim kompetencijama. Dakle, potrebno je da odabereš za svoje školovanje onaj fakultet koji ti pruža i teorijsko i praktično znanje, omogućava ti praksu i radno iskustvo, a sve u skladu s onim čime želiš da se baviš.

MEF fakultet zahvaljujući inovativnom konceptu studija i usmerenosti na razvoj kod studenata onih profesionalnih veština koje su vodeće u modernom poslovanju predstavlja visokoobrazovnu instituciju koja neprekidno usklađuje svoj nastavni proces sa zahtevima tržišta rada.

Jednako zastupljne teorija i praksa u nastavi, svestranost u vannastavnim aktivnostima u vidu naučnih skupova, poseta kulturnih i društvenih institucija, kao i druženja koja organizuje Studentski parlament čine MEF fakultetom za 21. vek.

Znanja koja su potrebna za najtraženija zanimanja danas kao što su: marketing ekspert, SysAdmin, interni i eksterni revizor, Full Stack programer, menadžer finansija, menadžer projekata, menadžer u konsaltingu., Software developer, menadžer ljudskih resursa i druga, jesu ona koja stičeš kad na MEF-u završiš osnovne akademske studije.

Odaberi smer studija u skladu s onim što želiš da budeš:

Menadžment

Ekonomija i finansije

Informacione tehnologije

i već danas otklučaj svoj karijerni put!

Pozovi 069 770 635 i zakaži svoj termin, jer predupis na MEF-u je u toku i očekuju te odlične finansijske pogodnosti. Ključ je u tvojim rukama – iskoristi šansu i budi ispred svoje generacije!

29/05/2023 10:06

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments