UNS: Online prijava kandidata na PMF-u

21/06/2017 10:18

UNS: Online prijava kandidata na PMF-u

Na Prirodno-matematičkom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu kandidati koji žele da se prijave za polaganje prijemnog ispita mogu to učiniti online.

Naime, online servis za studente namenjen za prijavu za polaganje prijemnog ispita omogućava studentima da lakše i brže popune svoju prijavu kako bi se našli na prijemnom ispitu za željeni smer na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu.

Portal za elektronsku prijavu kandidata za prijemni ispit nalazi se OVDE.

Na ePortalu kandidati mogu, pored prijave, dobiti i sve potrebne informacije o upisu u prvu godinu studija, ali i da pregledaju listu prijavljenih kandidata.

Kandidati koji su popunili elektronsku prijavu u obavezi su da dođu na šalter Studentske službe u terminima za prijavu na konkurs kako bi podneli potrebnu dokumentaciju.

Cena polaganja prijemnog ispita iznosi 6.000 dinara.

Ukolliko kandidat ne dođe na šalter Studentske službe na vreme smatraće se da prijava na konkurs nije kompletna i kandidat neće imati pravo da izađe na polaganje prijemnog ispita na Prirodno-matematičkom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu.

U akademskoj 2017/2018. godini biće mesta za 990 brucoša na osnovnim akademskim i integrisanim studijama na Prirodno-matematičkom fakultetu.

21/06/2017 10:18

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments