“Zdravlje na meniju” – onlajn vodič za pametno mršavljenje

02/06/2015 10:53

“Zdravlje na meniju” – onlajn vodič za pametno mršavljenje

Odsek za psihologiju Filozofskog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu pripremio je onlajn vodič za pametno mršavljenje, pod nazivom “Zdravlje na meniju”.

U okviru naučnog istraživanja navika u ishrani i fizičkoj aktivnosti kod stanovništva Vojvodine, nastao je i ovaj vodič za zdravo mršavljenje.

Program podrške tokom mršavljenja je prvi program ovog tipa koji je dostupan na našim prostorima i potpuno je besplatan. Sadržaj programa je kreiran na osnovu savremenih naučnih saznanja o tome kako ponašanje i svakodnevne navuke utiču na kvalitet života.

Onlajn vodič za zdravo mršavljenje sadrži brojne informacije, savete, primere, preporuke i posebno osmišljene vežbe kako bi se na interaktivan i zanimljiv način sprovele i održale promene po pitanju telesne težine i vitalnosti.

Više informacija o programu i načinu korišćenja nalazi se ovde.

Registracijom svi koji žele mogu se uključiti u istraživanje i na taj način obevbediti sebi besplatan pristup programu “Zdravlje na meniju”.

Projekat sprovode istraživači sa Odseka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Novom Sadu pod rukovodstvom prof. dr Vesne Gavrilov – Jerković, a finansijsku podršku obezbedio je Pokrajinski sekretarijat za nauku i tehnološki razvoj.

Izvor: RTV

02/06/2015 10:53

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments