AIESEC: Prezentacija volonterskih praksi u inostranstvu

30/03/2016 10:03

AIESEC: Prezentacija volonterskih praksi u inostranstvu

Studentska organizacija AIESEC poziva sve zainteresovane da prisustvuju prezentaciji volonterskih praksih u inostranstvu, koja će se održati na Univerzitetu Metropolitan.

Prezentacija je zakazana za četvrtak, 31. mart, sa početkom u 20 časova, a svoje prisustvo je potebno najaviti popunjavanjem prijave.

Global Citizen je internacionalni program volontiranja namenjen svom mladim ljudima koji žele da rade na ličnom usavršavanju, otkrivanju novih i širenju svoje kulture.

Ovaj program volonterskih praksi čini mreža projekata širom sveta koji se bave temama kao što su multikulturalnost, tolerancija, edukacija mladih i širenje svesti o globalnim problemima, kao što su ljudska prava, edukacija, liderstvo.

Na prezentaciji volonterskih praksi govoriće studenti koji su se nedavno vratili sa Global Citizen prakse, volonteri iz inostranstva koji su u Srbiji na praksi i članovi AIESEC-a koji predstavljaju sve o samom programu praksi, podršku studentima u procesu pronalaska i realizacije prakse.

Zainteresovani kandidati za praksu svoje leto mogu provesti u Rusiji, Rumuniji, Italiji, Mađarskoj, Turskoj, Grčkoj, Slovačkoj, Maroku, Egiptu, volontirajući u nevladinim organizacijama, osnovnim i srednjih školama, univerzitetima i letnjim kampovima, u trajanju od šest do osam nedelja.

Više informacija nalazi se na sajtu i zvaničnoj Facebook stranici AIESEC organizacije.

AIESEC na Univerzitetu Metropolitan
Marko Đurđević
Potpredsednik za marketing i odnose sa javnošću
Mob: +38169611935
E-mail: [email protected]

30/03/2016 10:03

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments