Start-up izazov: kako unaprediti obrazovanje

29/07/2016 16:07

Start-up izazov: kako unaprediti obrazovanje

Start-up scena u celom svetu biva sve bogatija. Dok još razmišljate o tome kako biste i sami mogli pokrenuti neki start-up, bilo bi korisno da se što bolje upoznate sa svim detaljima takvog posla. Jedan od načina je da odete na praksu u neku mladu kompaniju i steknete neprocenljivo praktično iskustvo.

Ovog puta vam predstavljamo “Edookit” kompaniju iz Brna, Češka Republika. Ona se bavi savremenim načinima obrazovanja i povezivanjem svih činilaca sistema putem tehnologije. Na sajtu kompanije se detaljno možete upoznati sa njihovom vizijom i idejom. Kompanija želi da proširi svoju mrežu poslovanja, te joj je potrebna osoba koja će se baviti prodajom.

Ne možete zamisliti dinamičnije radno mesto nego što je to u Start-up kompaniji. Mlada kompanija zahteva veliku posvećenost, informisanost i fleksibilnost, ali je rad prijatniji u malom kolektivu.

Ono što je posao menadžera prodaje je da prikupi informacije o relevantnim obrazovnim institucijama, sačini analzu školskog sistema svoje zemlje i uradi istraživanje tržišta.

Kako je posao vrlo odgovoran, potrebno je prethodno iskustvo iz marketinga i prodaje, visok stepen znanja engleskog jezika i  iskustvo timskog rada u nekoj organizaciji ili kompaniji.

Praksa traje između 24 i 72 nedelje, a mesečna plata je 1300 USD.

Ovo je samo jedna od mnoštva praksi koje nudi program “Global Talent”. Ovaj program stručnih praksi koji je namanjen studentima završnih godina studija I postdiplomcima, nudi mogućnost sticanja stručnog iskustva u inostranstvu. Pored usmerenosti na praktično radno iskustvo, program podržava razvoj socijalnih veština I multikulturalnosti.

Prijavi se putem linka ili pogledaj kakve mogućnosti nose druge prakse na  https://opportunities.aiesec.org

Nakon prijave, bićeš kontaktiran/a u narednih 48h.

AIESEC je najvećna gobalna mreža studenata koja povezuje studente iz preko 120 zemalja sveta. Kroz organizovanje volonterskih i stručnih praksi i raznih projekata edukativnog karaktera, AIESEC teži da mlade osnaži i ukaže im na njihov orgormni potencijal za liderstvo.

29/07/2016 16:07

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments