Studentski dani sporta na FTN-u

06/03/2015 17:19

Studentski dani sporta na FTN-u

Prijavljivanje za “Studentske dane sporta”, koje organizuje Fakultet tehničkih nauka u Novom Sadu, traje do 8. marta u 16 časova, a do tada se mogu prijaviti muški i ženski timovi studenata Tehničkih nauka.

“Studentski dani sporta” je najveći skup sportskih događaja koji se održava od marta do juna meseca, a okuplja sportiste u više kategorija, koji će se takmičiti u dve lige.

“Igraće se fudbal, odbojka, rukomet, stoni tenis i šah, a svaki smer može imati jednu ekipu za svaku kategoriju, budući da je tu reč o Prvoj ligi”, rekla je PR Studentske organizacije “Tehničar” Teodora Čelebić.

Sportska organizacija “Tehničar” je organizator ovog sportskog događaja na FTN-u, a pored prve, organizovaće i drugu ligu koja je namenjena onima koji nisu uspeli da uđu u prve timove, a to su pre svega najmlađi studenti.

Više informacija nalazi se na Fejsbuk stranici SO “Tehničara”.

Sportska orgnizacija “Tehničar” za sada je jedina sportska organizacija na Univerzitetu u Novom Sadu. SO “Tehničar” se bavi promocijom studentskog sporta sa ciljem da se proširi broj sportskih dešavanja na nivou univerziteta.

Izvor: Oradio

06/03/2015 17:19

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments