Prijava za praksu u Udruženju Nemaca “Gerhard”

30/03/2016 09:17

Prijava za praksu u Udruženju Nemaca “Gerhard”

Otvoren je poziv za prijavu na plaćenu praksu u Udruženju Nemaca “Gerhard” iz Sombora. Praksa se obavlja u oblasti menadžmenta u kulturi i traje osam meseci.

Krajnji rok za prijavu je 8. april.

Na konkurs se mogu prijaviti mladi ljudi sa boravištem na teritoriji Sombora i okoline, uzrasta od 22 do 30 godina.

Potrebno je da poseduju odlično znanje nemačkog jezika i završen fakultet ili stručno usavršavanje u oblasti žurnalistike.

Zadatak stipendiste će biti da u Udruženju Nemaca “Gerhard” porade na jačanju i modernizaciji u oblasti odnosa sa medijima i javnošću.

Praksa počinje 1. maja i trajaće sve do 31. decembra 2016. godine, a kandidat na praksi će mesečno dobijati stipendiju od oko 30.000 dinara.

Zahvaljujući praksi stipendista će imati priliku da poboljša jezike veštine, ali i da stekne profesionalno iskustvo u oblasti odnosa sa medijima i javnošću, kao i u oblasti projektnog menadžmenta na polju kulture.

Kandidat na praksi će imati priliku za rad u međunarodnim okvirima, iskusiće rad u timu i upoznaće se sa svim etapama rada na projektima (pisanje zahteva, priprema realizacije projekta, realizacija, izrada strategije u vezi odnosa sa javnošću itd.).

Za prijavu je potrebno poslati motivaciono pismo i tabelarni CV na nemačkom jeziku, a sve to se šalje mejlom na adresu [email protected] ili poštom na adresu HUN “Gerhard”, Matije Gupca bb, 25000 Sombor.

Više informacija o konkursu nalazi se ovde.

30/03/2016 09:17

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments