Novi Sad: Preliminarna rang lista na Pravnom fakultetu

30/06/2016 09:31

Novi Sad: Preliminarna rang lista na Pravnom fakultetu

Pravni fakultet Univerziteta u Novom Sadu objavio je preliminarnu rang listu za upis na osnovne akademske studije na studijske programe: Opšti smer i Smer unutrašnjih poslova.

Kandidati koji su polagali prijemni ispit imaju pravo da podnesu prigovor na tačnost bodovanja ukoliko smatraju da su oštećeni prilikom bodovanja u četvrtak, 30. juna u periodu od 10 do 12 časova.

Prigovor na tačnost bodovanja podnosi se dekanu, a predaje se na šalteru Službe za nastavu.

Preliminarna rang lista kandidata za upis nalazi se OVDE.

Konačna rang lista biće objavljena najkasnije u petak, 1. jula 2016. godine.

Upis kandidata na osnovu konačne rang liste biće obavljeni 4,5,6,7. i 8. jula u periodu od 8 do 14 časova, prema rasporedu koji će biti objavljen zajedno sa konačnom rang listom.

Način plaćanja školarine

Kandidati koji se upišu kao samofinansirajući studenti moraju platiti školarinu u iznosu od 79.000 dinara, a prilikom upisa može se uplatiti u celosti ili iz dva dela.

Da bi školarinu platili u dva dela, kandidati moraju prilikom upisa da dostave dokaz o uplati prvog dela u iznosu od 45.000 dinara. Drugi deo školarine se mora platiti najkasnije do kraja januara 2017. godine – u iznosu od 34.000 dinara.

Socijalno ugrožene kategorije mogu na osnovu posebne molbe da školarinu plate u tri dela, ukoliko podnesu molbu za odobrenje rata najkasnije do ponedeljka, 4. jula 2016. godine. Uz molbu je potrebno priložiti dokaze koji potkrepljuju navode iz molbe o teškom materijalnom stanju i slično.

30/06/2016 09:31

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments