Prakse u okviru programa “Grčkom inicijativom do radnog iskustva”

29/02/2016 15:42

Prakse u okviru programa “Grčkom inicijativom do radnog iskustva”

U okviru programa “Grčkom inicijativom do radnog iskustva” biće obezbeđena praksa za 62 studenta u trajanju od tri meseca.

Prakse će se održavati u kompanijama članicama Udruženja, a organizovane su od strane Helenskog privrednog udruženja Srbije u saradnji sa Univerzitetom u Beogradu, dok je program pod patronatom Ambasade Grčke u Beogradu.

Ovaj program praksi za studente održava se drugu godinu za redom u cilju promocije kompanija-članica Helenskog privrednog udruženja Srbije, kao i stručnog usavršavnja studenata, njihovog povezivanja sa tržištem rada i umrežavanja u grčko poslovanje u Srbiji.

kompanije praksa bg

Spisak kompanija i broj mesta za prakse

U programu učestvuje 12 kompanija koje pružaju ukupno 62 mesta za obavljanje studentske prakse, što je četiri puta više u odnosu na prošlogodišnji program.

Ambasada Grčke u Beogradu podržava inicijativu grčkih kompanija koje imaju sedište i posluju u Srbiji.

Prakse su namenjene aktivnim studentima osnovnih i postdiplomskih studija Univerziteta u Beogradu, a studenti se mogu prijaviti za jednu ili više pozicija koje se nude.

Prijavljivanje se vrši postavljanjem CV-a direktno na internet portal Univerziteta u Beogradu, gde se nalaze i detalji o praksama, kao i uslovi koje svaki kandidat mora ispuniti.

Krajnji rok za prijavu je 3. mart 2016. godine.

29/02/2016 15:42

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments