Odabrani dobitnici nagrada “Dr Zoran Đinđić”

23/12/2015 09:39

Odabrani dobitnici nagrada “Dr Zoran Đinđić”

Svečana dodela nagrada “Dr Zoran Đinđić” održava se u sredu, 23. decembra sa početkom u 18 časova u centralnom holu zgrade Pokrajinske vlade u Novom Sadu.

Nagradu “Dr Zoran Đinđić za mladog naučnika i istraživača” za 2015. godinu u Vojvodini dobio je dr Strahinja Kovačević sa Tehnološkog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, za izuzetne rezultate u oblasti nauke i istraživačkog rada.

“Dr Zoran Đinđić za najbolji diplomski rad, završni rad na master akademskim studijama ili magistarski rad iz filozofskih i socioloških nauka” za 2015. godinu u Srbiji dobio je Saša Popović sa Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, za odbranjen master rad na temu “Aristotel o ontološkom statusu geometrijskih objekata”.

Laureat nagrade najboljem studentu Univerziteta u Novom Sadu za školsku 2014/2015. godinu je Vukašin Jovanović sa Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu.

Dobitnicima će nagrade uručiti predsednica Fonda “Dr Zoran Đinđić” Ružica Đinđić, prof dr Dušan Nikolić – rektor Univerziteta u Novom Sadu i predsednik Pokrajinske vlade AP Vojvodine dr Bojan Pajtić.

Pokrovitelj nagrada je Pokrajinska vlada AP Vojvodine.

23/12/2015 09:39

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments