Praksa za studente u Le Studio pozorištu

19/02/2015 15:15

Praksa za studente u Le Studio pozorištu

Prvo nezavisno pozorište sa stalnim reportoarom “Le Studio”, koje se nalazi u Beogradu, raspisalo je konkurs za studentske prakse u trajanju od dva meseca.

Rok za prijavljivanje je 8. mart.

Prakse se vrše u oblasti PR-a, marketinga i menadžmenta u kulturi, oragnizacione psihologije i scenskih umetnosti, a sa studentima će tokom prakse raditi stručnjaci.

Cilj prakse je da studenti prođu obuke i treninge iz oblasti značajnih za menadžemnt u kulturi (pisanje i upravljanje projektima, izvori finansiranja, upravljanje odnosima sa javnošću, poslovna komunikacija), da učestvuju u besplatnim radionicama iz raznih oblasti scenskog stvaralaštva, a uz to dobiće i karte za pozorišne predstave u teatru “Le Studio”.

U okviru prakse studenti će upoznati sa organizacijom pozorišta “Le Studio”, steći će znanja i veštine koje su relevantne za menadžment u kulturi, uključiće se u aktivnosti pozorišta koje su značajne za naredni period, razmenjivaće ideje i mišljenja zarad unapređenja rada “Le Studija”.

Studenti će ići na sastanke i obuke koje će se dešavati jednom nedeljno – subotom od 13 do 16 časova. Pored toga, imaće zadatke na dnevnom i nedeljnom nivou ali i projekte na kojima će raditi. Tadaci će se obavljati od kuće, individualno ili u timu.

Praksa će se odvijati od 14. marta do 3. maja 2015. godine.

Prijave se vrše slanjem mejla sa kratkom biografijom na adresu [email protected].

19/02/2015 15:15

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments