Niš: Takmičenje i radionice za buduće inženjere

09/12/2016 14:48

Niš: Takmičenje i radionice za buduće inženjere

Na Elektronskom fakultetu Univerziteta u Nišu održaće se takmičenje za sve mlade buduće inženjere koji žele da nadopune znanje stečeno na fakultetu i da se oprobaju u rešavanju praktičnih zadataka.

Takmičenje organizuje “BEST Niš” u okviru Dana inženjera koji traju od 22. do 25. decembra, a održaće se u dve kategorije – timski dizajn i studija slučaja.

Krajnji rok za prijavljivanje kandidata za ovo takmičenje ističe 16. decembra 2016. godine.

U okviru takmičenja održaće se i prezentacije kompanija, radionice koje će držati stručnjaci iz oblasti mehanike, elektronike, mašinstva, građevine, zaštite na radu i kreativne radionice.

Cilj ovog događaja je da se kod studenata podstakne timski i takmičarski duh i unapredi znanje u rešavanju problema iz oblasti inženjerstva.

  • Studija slučaja omogućava studentima da kroz rešavanje i prezentovanje rešenja određenog tehničko-menadžerskog problema testiraju svoje znanje, veštine, originalnost i inovativnost.
  • U kategoriji timski dizajn mladi inženjeri će rešavati neki problem i konstruisati napravu od obezbeđenih materijala, koja će moći da izvrši zadatu funkciju. Opisi zadataka i prezentacija rešenja će biti na engleskom jeziku.

Prijave su otvorene do 16. decembra za studente svih fakulteta Univerziteta u Nišu, a potrebno je da svoje timove od 4 člana prijave na sajtu organizacije.

09/12/2016 14:48

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments