Niš: Prijava za studentske kurseve po Evropi

14/03/2016 16:20

Niš: Prijava za studentske kurseve po Evropi

Studenti Univerziteta u Nišu imaju pravo da se prijave za studentske kurseve po Evropi, a krajnji rok za prijavu je 20. mart.

best studentski kursevi nisStudentska organizacija BEST organizuje 49 akademskih kurseva u trajanju od desetak dana koji su međunarodnog karaktera i realizuju se tokom leta.

Ovo je idealna prilika da studenti nauče nešto novo i prisustvuju predavanjima koja se odvijaju na engleskom jeziku.

Fakulteti će priznati neke sertifikate i vrednovati ih sa od pola do dva ESPB boda – u zavisnosti o kakvom kursu je reč.

Pored akademskog dela kursa, studenti će imati priliku da se druže sa studentima iz drugih evropskih zemalja, da obiđu grad u kom se održava kurs i da upoznaju novu kulturu.

Učesnicima kurseva je obezbeđen smeštaj, obrok i materijal koji će im biti potreban za vreme održavanja kursa, a na učesnicima je da plate troškove puta.

Prijavljivanje se vrši putem sajta BEST organizacije, a uz prijavu potrebno je dostaviti i motivaciono pismo na engleskom jeziku.

BEST (Board of European Studnets of Technology) je neprofitna, apolitička, studentska organizacija koja predstavlja most između Univerziteta, studenata i kompanija.

Letnji studentski kursevi u organizaciji BEST-a je vid razmene studenata koji ova organizacija praktikuje već duži niz godina. U njemu učestvuju studenti širom Evrope koji imaju priliku da posete zemlje kao što su: Španija, Nemačka, Belgija, Danska, Grčka, Italija, Turska i mnoge druge.

Više informacija dostupno je i slanjem mejla na adresu [email protected].

14/03/2016 16:20

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments