Subotica: Prezentacija studija u Danskoj

06/06/2016 11:12

Subotica: Prezentacija studija u Danskoj

Fondacija “Danilo Kiš” organizuje predstavljanje mogućnosti studijskih boravka u Danskoj, kao i u SAD, a prezentacija se održava u prostorijama Omladinskog kluba “Skladište” u Subotici.

Prezentacija programa studija zakazana je za ponedeljak, 6. jun, sa početkom u 19:30 časova, a ulaz je besplatan.

Studiranje u Danskoj objadinjuje tradicionalna predavanja i vežbe radom na individualnim projektima, debatovanjem, rešavanjem problema, učenjem iz konkretnih primera i stručnom praksom.

Uz diplomu dodiplomskog studija svaki student će imati barem 6 meseci radnog iskustva u struci koje će steći u kompanijama u Danskoj i Evropskoj uniji, a u pronalasku prakse pomaže i fakultet.

Osim programa u Danskoj biće predstavljene i mogućnosti studijskih boravaka u Sjedinjenim Američkim Državama i programima koje nudi GoCampUS, organizacija koja priprema međunarodne studente za upis na odabrane fakultete u SAD.

Programe predstavljanja organizuje agencija Experience Education iz Novog Sada koja sarađuje sa partnerskim univerzitetima u Danskoj i organizacijom GoCampUS. Program je podržala Fondacija “Danilo Kiš” putem konkursa “Radna soba”.

06/06/2016 11:12

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments