Ovaj restoran nudi besplatnu hranu studentima?

02/09/2022 15:50

Ovaj restoran nudi besplatnu hranu studentima?

Vlasnik restorana u Hobartu, u Australiji, otvorio je vrata svog restorana svim studentima koji ne mogu priuštiti hranu.

Naime, Anil Sharma je izjavio kako se osetio veoma loše kada je pročitao da internacionalni studenti gladuju u Australiji.

Besplatan obrok za studente

Inženjer po profesiji, Anil Sharma je došao u Australiju 1992. godine iz Indije, kao kvalifikovani migrant, koji danas uspešno vodi indijski restoran u Hobartu.

Izjavio je da se saoseća sa svima koji su tek stigli u Australiju, jer je i sam proveo izuzetno težak period kao migrant.

Nakon što je pročitao članak o studentima koji gladuju usled teške finansijske situacije, odlučio je da nešto preduzme, bar koliko je u njegovoj moći.

Naime, svaki student može otići u restoran Sharma i jesti vegetarijansku hranu u ranim večernjim satima, od nedelje do četvrtka.

Sharma je objasnio da ova ponuda važi isključivo za međunarodne studente koji su u problemu. Nakon što pokažu karticu, mogu da jedu u ovom indijskom restoranu.

“Bolno mi je kad pomislim da neko gladan ide u krevet. Ne mogu svima dati posao, ali želim pružiti svoj doprinos u rešavanju ovog problema”, izjavio je Anil Sharma.

02/09/2022 15:50

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments