Krenuo “Karavan omladinskog preduzetništva”

19/02/2016 09:56

Krenuo “Karavan omladinskog preduzetništva”

Manifestacija “Karavan omladinskog preduzetništva – Privredni forum mladih 2016” započinje u petak, 19. februara prvom radionicom koja se održava u Subotici.

Privredna komora Srbije, Regionalna privredna komora Subotice i Privredni forum mladih, u saradnji sa Studentskom konferencijom Univerziteta Srbije organizuju ovu manifestaciju.

Program zvanično počinje u 11 časova u pregionalnoj privrednoj komori Subotice, a prvi deo programa je panel na temu “Preduzetništvo mladih kao razvojni potencijal Srbije”.

Drugi deo programa zakazan je za 13:30 časova, kada će biti održana radionica “Od ideje do realizacije – kako napisati projekat i biznis plan”.

Cilj manifestacije “Karavan omladinskog preduzetništva – Privredni forum mladih 2016” je da se mladi širom Srbije što bolje informišu i edukuju o mogućnostima osnivanja firmi i pokretanja sopstvenog biznisa.

Karavan će obići regionalne i studentske centre u Srbiji – Suboticu, Novi Sad, Kragujevac, Novi Pazar i Niš.

Kraj prve faze programa je petodnevna konferencija “Privredni forum mladih” koja će se održavati u Beogradu, a gde će biti promovisano 60 mladih i uspešnih preduzetnika.

19/02/2016 09:56

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments