ITS za Dan škole poklanja vama

27/05/2016 10:51

ITS za Dan škole poklanja vama

Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije ITS slavi Dan škole i tim povodom pokrenula je specijalnu akciju za buduće brucoše.

Tokom slavljeničke nedelje, od 23. do 29. maja, obezbeđen je popust do 20% za sve koji se u tom periodu prijave.

Najbolji trenutak za upis

Ukoliko razmišljate o karijeri u IT-ju, ovo je jedinstvena prilika da po znatno sniženoj ceni postanete student ove prestižne visokoobrazovne institucije.

Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije ITS je prva akreditovana privatna visokoškolska ustanova u oblasti informacionih tehnologija u Srbiji. Pored kvaliteta – vrhunskih uslova studiranja, najsavremenije opreme i visoko stručnog kadra, ITS osposobljava studente za najtraženija zanimanja današnjice, kroz praktičan rad u struci još u toku studiranja. A sve to uz akreditovanu diplomu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

ITS se nalazi u Tehnološkom centru kompanije ComTrade (Savski nasip br. 7, Novi Beograd), što studentima omogućava jedinstvene uslove za učenje i rad u najvećem IT tehnološkom centru u regionu. Prostor objedinjuje kapacitete za nastavu, laboratorijski prostor za praksu, pogone u kojima se ostvaruje kontakt sa inženjerima iz prakse. Tu su i prateći sadržaji, sportski tereni, bazen, restoran, IT klub.

Iza ITS-a stoje dve velike kompanije:

LINK group i Comtrade.

Dosadašnjim radom i bogatim referencama, LINK group vam garantuje kvalitetno i priznato obrazovanje, ali i uspešan nastavak karijere. LINK group je vodeća regionalna kompanija koja se već 20 godina uspešno bavi profesionalnom edukacijom i lider je u obrazovanju na daljinu na prostoru Jugoistočne i Istočne Evrope.

Takođe, po ugledu na najveće svetske koledže i univerzitete, studenti ITS-a imaju priliku da se školuju u okruženju prestižne kompanije kao što je Comtrade. To sa sobom donosi neograničene mogućnosti za obavljanje prakse i svakodnevni kontakt sa najvećim stručnjacima. Ubrzo nakon što steknu prva znanja studenti učestvuju u velikim projektima i uče direktno od vrhunskih IT inženjera.

Akcija povodom dana škole na ITS-u traje do kraja nedelje, 29. maja u ponoć.

Više o akciji možete pogledati na ovom linku.

27/05/2016 10:51

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments