Prijem članova u okviru “Future Leaders” organizacije AIESEC

01/06/2015 13:47

Prijem članova u okviru “Future Leaders” organizacije AIESEC

Studentska organizacija AIESEC prima nove članove u okviru “Future Leaders”, sa porukom – “Prilike se ne čekaju, već stvaraju”.

Prijavljivanje se vrši popunjavanjem prijave do 1. juna 2015. godine.

Uključivanjem u AIESEC studenti će imati priliku da se, kroz timski rad, upoznaju sa mladim ljudim iz inostranstva, da steknu iskustvo u radu sa različitim tipovima ličnosti i usavrše veštine poslovne komunikacije. Na ovaj način pružiće im se prilika da steknu praktično iskustvo u oblastima kao što su ljudski resursi, marketing, finansije i prodaja. Vremenom, pružiće im se mogućnost napredovanja, ali i prilika da vode tim.

Već 60 godina AIESEC stvara mlade lidere, a kroz aktivno uključivanje studenata u rešavanje društvenih problema, organizovanje stručnih i volonterskih praksi i različitih projekata i konferencija, studenti imaju priliku da steknu iskustvo u timskom okruženju.

Više informacija o AIESEC-u nalazi se na zvaničnom sajtu organizacije.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organitacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladia jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

01/06/2015 13:47

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments