Konkurs za istraživačko putovanje u Nepal

28/01/2015 11:06

Konkurs za istraživačko putovanje u Nepal

Rok za prijavu: 16. februar 2015. godine
Jezik: Engleski
Oblast: Mediji i komunikacije
Website: internationalreportingproject.org
Otvoreno za: novinare, blogere i druge međunarodne medije
Stipendija: putovanje, smeštaj i hrana

Projekat međunarodnog izveštavanja nudi mogućnost novinarima da obaveste međunarodnu javnost o kritičnim pitanjima koja su aktuelna u medijima. Za 2015. godinu pokrenuta je inicijativa za istraživačko putovanje u Nepal.

U fokusu putovanja je razvoj zdravstva u Nepalu, koji delimično osvetljava predstojeći kraj milenijuma razvojnih ciljeva i potencijalnog usvajanja razvojnih ciljeva održavanja. Od učesnika se očekuje da objave aktuelne priče- kao što su članci, blogovi, slajd- šou, interaktivne priče, statusi društvenih mreža, video i audio klipovi- pre, u toku trajanja i nakon putovanja.

Kvalifikovanost

Konkurs je otvoren za novinare, blogere, pripadnike uticajnih društvenih medija i druge profesionalce koji se bave medijima. Prednost imaju građani ili stanovnici Australije, Brazila, Kanade, Francuske, Nemačke, Indije, Irske, Japana, Kenije, Južne Afrike, Velike Britanije i Sjedinjenih Američkih Država.

Stipendija

Organizator obezbeđuje povratne avionske karte za putovanje u Nepal, vize, hotelski smeštaj, troškove lokalnog transporta i obroke.

Prijava

Informacije o neophodnim podacima i dokumentaciji u postupku prijavljivanja mogu se pronaći OVDE.

28/01/2015 11:06

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments