Konferencija studenata organizacionih nauka

19/03/2015 13:08

Konferencija studenata organizacionih nauka

Konferencija studenata organizacionih nauka, koju po četvrti put organizuje Savez studenata FON-a, održava se u studentskom odmaralištu “Ratko Mitrović” na Zlatiboru od 26. do 30. marta.

Prijavljivanje za KSON su u toku, a vrše se putem sajta ili lično na Fakultetu organizacionih nauka, utorkom i četvrtkom od 12 do 15 časova u učionici B002.

Učestvovanje u KSON-u se plaća 6.500 dinara, a u ovu cenu ulazi: prevoz, smeštaj na bazi punog pansiona (doručak, ručak, večera), kotizaciju za konferenciju i ulaznice za sve žurke.

Moguće je koristiti i sopstveni prevoz i smeštaj.

Tema ovogodišnje konferencije je “Upravljanje kriznim situacijama u savremenom poslovanju”.

Predavači na četvrtoj Konferenciji pričaće o tome kako se nositi sa krizom, kako uspešno rešiti problem neprijateljski nastrojenog okruženja, kako biti pametnija strana u konfliktu, šta raditi kada nas neuspeh iznenadi, koje su akcije koje pomažu kompanijama da se brzo oporave od eventualnih posledica i kako štetu po svoje poslovanje svesti na minimum.

Više informacija nalazi se na zvaničnom sajtu Saveza studenata organizacionih nauka ali i na Fejsbuk stranici Konferencije studenata organizacionih nauka.

19/03/2015 13:08

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments