Sajam poslovnih mogućnosti i praksi za studente

12/03/2016 14:12

Sajam poslovnih mogućnosti i praksi za studente

Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi – KONTEH održava se na Fakultetu tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu u sredu i četvrtak, 16. i 17. marta od 9 do 17 časova.

Program sajma namenjen je studentima i diplomcima tehničkih i tehnoloških fakulteta i nudi im mogućnost planiranja i razvoja karijere u kompanijama koje posluju u Srbiji.

Izlagači na sajmu će imati priliku da predstave svoju delanost kroz neposredni kontakt sa posetiocima i kroz prezentacije.

Studenti i diplomci će imati priliku da se upoznaju sa najuspešnijim kompanijama kod nas, ali i da se upoznaju sa otvorenim pozicijama u tim kompanijama koje su u potrazi za novim radnim kadrom.

Na licu mesta posetioci će moći da ostave svoje radne biografija (CV) ili da ih pošalju mejlom na adrese kompanija kako bi bile na raspolaganju tim kompanijama tokom narednih godinu dana.

Svi zainteresovani mogu da se registruju na sajtu sajma ili na nekom od pultova za vreme KONTEH-a, ukoliko žele da ostave svoje CV-jeve kompanijama-učesnicama.

Sajam organizuje Udruženje studenata elektrotehnike Evrope (Electrical Engineering STudents’ European assoCiation) EESTEC – Lokalni komintet Novi Sad u saradnji sa Fakultetom tehničkih nauka.

12/03/2016 14:12

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments