Seminar “IT Days 2015” na Ekonomskom fakultetu

08/12/2015 12:24

Seminar “IT Days 2015” na Ekonomskom fakultetu

Grupa za SPEKOF treću godinu za redom organizuje seminar o informacionim tehnologijama “IT Days 2015” na Ekonomskom fakultetu (EKOF) u Beogradu.

Ove godine “IT Days 2015” održava se 16. i 17. decembra, a studenti i predavači iz poslovnog života će kroz interaktivna predavanja diskutovati o IT sektoru u Srbiji.

Studenti će imati priliku da saznaju kako da osnuju svoj startap, šta ih sve čeka ukoliko odluče da se bave preduzetništvom, kako mogu u Srbiji da ostvare zaradu putem interneta, kako da se oglašavaju na drđtvenim mrežama (Facebook-u, Twitter-u, Instagramu).

Organizatori iz Grupe za SPEKOF poručuju da je Ideja da se organizuje ovakav seminar na EKOF-u proistekla iz želje da se predmeti na fakultetu, koji se bave ovom tematikom, obogate primerima iz prakse.

Na ovogodišnjem seminaru “IT Days 2015” u ulozi predavača biće predstavnici marketinških agencija, blogeri i IT stručnjaci:

Ivan Rečević, Aleksandar Radukin, Petar Vasić, Ivan Bildi, Martina Anđelković, Nikola Vučićević, Dragan Varagić, Aleksandar Ašković…

S obzirom na to da je učešće na seminaru besplatno, zbog ograničenog broja mesta, potrebno je rezervisati svoje mesto online prijavom na zvaničnoj stranici seminara, gde se nalaze i detalji o programu seminara.

08/12/2015 12:24

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments