ETF: Evropski sajam obrazovanja i zapošljavanja

22/03/2016 13:36

ETF: Evropski sajam obrazovanja i zapošljavanja

Studentska organizacija EESTEC – lokalni komitet u Beogradu 13. aprila realizuje “Open day” – evropski sajam obrazovanja i zapošljavanja koji će se održati na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Na sajmu će biti okupljeni studenti elektrotehnike i računarstva iz cele Evrope, kao i predstavnici vodećih kompanija i univerziteta iz ovih oblasti.

“Open day” je projekat koji se održava svake godine u sklopu najveće međunarodne konferencije Udruženja studenata elektrotehnike – Istek (EESTEC).

Ove godine se sajam održava u Beogradu, a svi posetioci će imati priliku da pronađu posao ili stručnu praksu, ali i sve ključne informacije ukoliko žele da nastave studije u inostranstvu.

U Zgradi tehničkih fakulteta 13. aprila predstavnici univerziteta i kompanija će u sklopu prezentacija i razgovora sa posetiocima predstaviti mogućnosti koje nude studentima.

Sajam će imati i edukativan deo gde će biti održane stručne radionice od strane Startit centra koji podržava domaću IT zajednicu i razvoj startup-ova, kao i treninzi koji bi mogli da pomognu studentima završnih godina u potrazi za poslom.

Očekuje se više od 1.000 studenata, od kojih će bar 300 njih doćči sa 53 različita evropska univerziteta.

Sajam je organizovalo više od 100 studenata Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu.

Više o programu i učesnicima sajma nalazi se ovde.

22/03/2016 13:36

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments