Takmičenje u idejama studenata – Social Imapct Award

19/03/2015 16:25

Takmičenje u idejama studenata – Social Imapct Award

Takmičenje Social Impact Award namenjeno je studentima i mladim koji žele da naprave društvenu promenu na konstruktivan i preduzetnički način. Prijavljivanje traje do 12. aprila.

Program Social Impact Awards postoji od 2009. godine, a osnovan je od strane Instituta za preduzetništvo i inovacije u sklopu bečkog Fakulteta za biznis i ekonomiju. Ove godine se takmičenje održava u 10 država Evrope, a u Srbiji je organizovano od strane udruženja Razlivalište iz Beograda i lokalnim parterima: Coca-Cola HBC, Erste Banka i Impact Hub Beograd.

Cilj takmičenja u idejama studenata Social Impact Award je da se promoviše društvno preduzetništvo među mladima i da se podrže nova društvena preduzeća.

Na takmičenje se mogu prijaviti svi studenti bilo kog univerziteta u Srbiji (državni i privatni), a mogu se prijaviti i timovi koji moraju imati najmanje 50% članova koji su studenti.

Najbolji takmičari biće nagrađeni sa 3.000 evra početnog kapitala, višemesečnim članstvom u Impact Hub-u u Beogradu, odlaskom na dve internacionalne konferencije i mentorski program koji se sprovodi u saranji sa Coca-Cola HBC ekspertima iz različitih oblasti.

Tri nagrade biće dodeljene na ceremoniji 28. maja 2015. godine.

Konsultacije za takmičare koji su odlučili da učestvuju na takmičenju počinju 6. aprila i traju do 10. aprila, u dva termina u toku dana – od 10 do 12 časova i od 16 do 18 časova u Impact Hub-u u Beogradu (Makedonska 21).

Više informacija o programu Social Impact Award nalazi se ovde.

19/03/2015 16:25

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments