AIESEC: Prezentacija praksi u inostranstvu

24/02/2016 18:11

AIESEC: Prezentacija praksi u inostranstvu

Prezentacija plaćenih stručnih praksi u inostranstvu održava se u četvrtak, 35. februara na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu, sa početkom u 20 časova.

Zainteresovani za prisustvo na prezentaciji praksi u inostranstvu, koju organizuje studentska organizacija AIESEC, mogu svoje mesto obezbediti popunjavanjem prijave.

Global Talent je program stručnih praski koji pruža mogućnost primenjivanja teorijskog znanja u toku studija na međunarodnom tržištu, dobijajući pritom relevantno stručno iskustvo u internacionalnom okruženju.

Na Global Talent praksi mladi dobijaju priliku da usavrše strani jezik, nauče nove veštine i iskuse samostalni život u drugoj sredini i kulturi.

Prakse u okviru ovog programa obajvljaju se u kompanijama u inostranstvu, a polaznici mogu steći iskustvo u oblasti marketinga, odnosa sa javnošću, edukacije, IT-a i mnogih drugih.

Na Prezentaciji stručnih plaćenih praksi govoriće studenti koji su se nedavno vratili sa Global Talent prakse, predstavnici kompanija u Srbiji i članovi AIESEC-a koji predstavljaju podršku studentima u procesu pronalaska i realizacije prakse.

Više informacija nalazi se na sajtu i zvaničnoj Facebook stranici AIESEC organizacije.

AIESEC na Univerzitetu Metropolitan
Marko Đurđević
Potpredsednik za marketing i odnose sa javnošću
Mob: +38169611935
E-mail: [email protected]

24/02/2016 18:11

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments