Novi Sad: Dodeljena nagrada “Dr Zoran Đinđić”

27/12/2016 09:14

Novi Sad: Dodeljena nagrada “Dr Zoran Đinđić”

Nagrada “Dr Zoran Đinđić” za mladog istraživača i naučnika u Vojvodini ove godine je pripala doktoru Aleksandru Totu sa Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu.

Svečana dodela nagrade održala se u amfiteatru zgrade Rektorata Univerziteta u Novom Sadu, gde je dodeljeno i priznanje najboljem strudentu u Novom Sadu – Vidaku Raičeviću.

U konkurenciji za dodelu nagrade za mladog istraživača i naučnika bilo je sedam kandidata, ali ju je ove godine dobio doktor Aleksandar Tot.

Kao najbolji student Univerziteta u Novom Sadu za 2015/2016. godinu proglašen je Vidak Raičević, dok je dobitnica nagrade za najbolji diplomski rad, odnosno završni rad na master studijama ili magistarski rad iz socioloških i filozofskih nauka, koja se bira na teritoriji čitave Republike Srbije, Anđelija Milić sa Filozofskog fakulteta Univerziteta u Nišu.

Uručena je i specijalna nagrada “Dr Zoran Đinđić” za sveukupan doprinos nauci, a laureat je doktor Branislav Šojić sa Tehnološkog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu.

Nagrade doktor Zoran Đinđić ustanovljene su 2004. godine.

Izvor: RTV

27/12/2016 09:14

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments