Budi i ti, IT! Prijavi se za HAKATON!

30/09/2015 14:02

Budi i ti, IT! Prijavi se za HAKATON!

Studentska organizacija Istek (EESTEC) LK Beograd organizuje Brand New Engineers HAKATON koji se održava od 16. do 18. oktobra.

U sklopu projekta Brand New Engineers – Od integrala do inženjera! organizuje se HAKATON koji predstavlja priliku mladim programerima i entuzijastima da testiraju svoje znanje u programskoj jeziku Java.

Krajnji rok za prijavljivanje je 12. oktobar, a prijavljivanje se vrši popunjavanjem PRIJAVE.

Svaki tim koji učestvuje na HAKATON-u mora imati tri člana.hakaton

Svi prijavljeni timovi imaju priliku da reše zadatak koji će biti postavljen na sajtu 14. oktobra, a samo najbrži timovi imaće priliku da 16. oktobra učestvuju na radionici koju organizuje kompanija Devana Technologies, a koja ima za cilj da ih bolje pripremi za HAKATON, kroz live demonstraciju.

HAKATON se održava 17. i 18. oktobra, a nagradu za prvo mesto obezbedio je generalni pokrovitelj projekta – kompanija Mozzart, dok će nagrade za drugo i treće mesto dodeliti kompanije Devana Technologies i sTech.

Detalji o HAKATON-u i nagradama koje će najbolji takmičari osvojiti nalaze se ovde.

Kao i svake godine, i ove će biti organizovan Brand New Engineers Seminar koji se održava od 12. do 20. oktobra na Elektrotehničkom fakultetu.bne-seminar

Ovaj seminar daje priliku studentima da se dodatno edukuju i poslišaju zanimljiva predavnja na temu informacionih tehnologija koje će održati profesori Elektrotehničkog fakulteta, kao i zaposleni u uspešnim kompanijama širom Srbije.

Seminaru mogu prisustvovati svi koji su zainteresovani za ove teme.

EESTEC (Istek) je Udruženje studenata elektrotehnike Evrope, a osnovano je 1986. godine u Ajndhovenu. Cilj osnivanja je da se unapredi međunarodna saradnja studenata, kao i da se studentima elektrotehnike omogući saradnja sa privredom, učešće na takmičenjima, stručne prakse i ostali vidovi stručnog usavršavanja.

EESTEC (Istek) je apolitična, nezavisna, neprofitna, volonterska, studentska organizacija koja okuplja studente koji su organizovani u 53 lokalna komiteta iz 28 zemalja Evrope.

EESTEC (Istek) LK Beeograd je punopravni član Udruženja od 2000. godine i trenutno je jedan od najorganizovanijih i najbrojnijih komiteta u Evropi.

Više informacija o EESTEC-u nalazi se ovde.

30/09/2015 14:02

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments