Najneobičnija verzija “Zmijice”!

23/02/2016 13:16

Najneobičnija verzija “Zmijice”!

Svi volimo igrice, a jedna od najpopularnijih i najčešće igranih je neprevaziđena “Zmijica”, odnosno “Snake” koja se pojavila na telefonu Nokia 3310.

Iako je ova igrica možda prevaziđena i današnja generacija mladih ima druge igrice koje su ih okupirale, “Zmijica” je i dalje veoma zanimljiva mnogima koji žele na sve načine da postave neke rekorde u ovoj igri.

Međutim, jedan programski fanatik je otišao korak dalje i napravio svoju ličnu “Zmijicu” koju igra kao niko do sada – na tastaturi.

Naime, reč je o mladom programeru koji je uspeo da napravi program koji kontroliše svetlo tastera na tastaturi, zahvaljujući čemu je stvorio igricu za tastaturu.

“Zmijica” za tastaturu koju je napravio ovaj programer, sa nadimkom Mythic Maniac, namenjena je tastaturi K70 RGB, ali veruje da može da radi i na drugim sličnim tastaturama.

U početku Mythic Maniac nije planirao da ovu igricu objavi na internetu ali kada ju je ipak objavio – unapred se izinuo svima koji je preuzmu – na neurednom kodu.

Napomenuo je i da svi koji su vešti u C# programskom jeziku mogu lako da preurede ovu aplikaciju i unaprede njen rad.

Ukoliko želite da skinete ovu verziju “Sneke” igraice potrebno je da kliknete OVDE, a pre toga pogledajte kako izgleda igranje “Zmijice” na tastaturi:

23/02/2016 13:16

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments