Aligator držan 15 godina u zatočeništvu

07/06/2013 11:01

Aligator držan 15 godina u zatočeništvu

Nakon što se na Fejsbuku pojavio snimak maltretiranja neuhranjenog aligatora, policija je intervenisala i oduzela ga vlasniku iz Ohaja, koji ga je 15 godina držao zatočenog i puštao tinejdžere da ga muče.

U snimku sa Fejsbuka čovek gađa limenkom piva aligatora koji se nalazio u plastičnoj kadi koja mu je bila dom poslednjih 15 godina.

Ljudi koji se pojavljuju na snimku biće optuženi za zlostavljanje životinja, mada nijedan nije vlasnik. Policija je izjavila da su već dve godine upućeni da se u toj kući nalazio aligator ali nisu imali ni jedan razlog da uđu ili pretresu imanje.

Vlasnik je držao otvorena vrata kako bi komšijska deca mogla da uđu kad god žele i maltretiraju životinju. Nakon što se video snimak pojavio na internetu, policija je intervenisala i spasila aligatora koji će morati da prođe kroz dug proces oporavka.

 Aligatoru je izbijen veliki broj zuba, nije dovoljno izrastao za svoje godine i celokupna šteta koja mu je načinjena je ogromna, prvenstveno zbog toga što je bez sunca proveo 15 godina.

07/06/2013 11:01

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments